torstai 26. kesäkuuta 2014

Meetvursti-halloumi -purilaisleivät

Hampparit maistuu aina. Veneessä teemme usein "hampurilaisia" pikaversiona paahtoleivistä. Ovat siellä näin hyviä ja silti parempia, kuin valmiit einespurilaiset. Käytössä on siis kaksi keittolevyä ja niissä keikkuen nämä pikapurilaiset tehty. Ensin ajattelin iskeä väliin helposti saatavilla olevia valmiita jauhelihapihvejä, jotka olisivat olleet todella helppoja ja käteviä ottaa mukaan, mutta kaupassa hyllyn edessä sain sellaisen äklö-kohtauksen, että vaihdoin ne viime hetkellä halloumiin ja onneksi vaihdoin!






Retkiruoka hampurilaisittain:

Paahda leivänpuolikkaat pannulla ja laita ne odottamaan.

Pilko sipuli ja paista pannulla. Murskaa ja pilko joukkoon myös valkosipulinkynsiä. Ota sipulit sivuun odottamaan.

Paista halloumi. 

Kokoa leivät: laita pohjalle salaattia, päälle siivu tai kaksi meetvurstia, halloumia, paistettuja sipuleita, suolakurkkusiivuja. Spruuttaa majoneesia lopuksi tuubista ja kansi vielä päälle!



Yllätyin itsekin, kuinka hyvin nämä pikaversiot maistuivat! Piti laittaa vielä tomaattia väliin, mutta ne olivat ehtineet jo parempiin suihin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti